Log In

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Sign Up

type and hit enter
Të duhen më tepër opsione? Kërkim i avancuar

Popular Categories

Recent Jobs

Job Spotlight

1. Inxhinier Ndertimi Kantieri (Zyre) Full Time

“EUROKOS HOLDING SHPK DEGA NE SHQIPERI” Tirane

Inxhinier Ndertimi Kantieri (Zyre) PERGJEGJESITE:   ·         Kontrollin e punimeve ne perputhje me projektin, specifikimet teknike dhe KTZ dhe kushtet ...

Apply For This Job

IT Helpdesk di 1° livello Sede di Scutari Full Time

F2a Tirana Branch eshte degë e F2A Srl me qendër në Milano e cila prej 60 vitesh ofron sherbime administrative dhe kontabiliteti për klientë italianë, me një gamë të gjërë sherbimesh, aftësish dhe ekspertësh që arrijnë të menaxhojnë cdo proces në mënyrë tepër profesionale. Jemi nje kompani gjithmonë ne rritje dhe kjo tregon më së miri punën dhe pasionin tonë për të kapur majat e suksesit professional. Shkoder

Ne kërkojmë IT helpdesk në zyrën tonë në Shkodër. Jemi në kërkim të një personi që dëshiron të përballet me një mjedis ...

Apply For This Job
  • E veçanta e kësaj platforme është se nuk "humbet" në të por me lehtësi mund të gjesh punën që dëshiron. Vura re ndarje të saktë të kategorive e cila ta lehtëson punën gjatë kërkimit. Mund të them se kam patur një ekpseriencë të mirë navigimi në Punësim.al. Anxhela Jonuzi, Anxhela Jonuzi

  • Me përpjekje mund të arrish punën që do sepse gjithçka arrihet nëse përpiqesh për të. Ky portal jo vetëm të ndihmon për të gjetur vendin e punës që dëshiron por të kursen edhe shumë kohë. Klajdi Gjoka, Klajdi Gjoka

  • Një shprehje thotë: "Në vendin e duhur, në kohën e duhur"  dhe pikërisht nga kjo varet suksesi. Në Punësim.al jeni në vendin e duhur dhe do të gjeni pikërisht atë që po kërkoni në momentin e duhur, mjafton të qëndroni të përditësuar vazhdimisht me publikimet e fundit. Elsida Kastrati

Start Building Your Own Job Board Now Get Started

Recent Posts