Log In

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Sign Up

type and hit enter
Të duhen më tepër opsione? Kërkim i avancuar

Faqja dhe domaini janë në shitje!
Nëse jeni të interesuar dërgoni email në kin.revenues@gmail.com për të marrë një ofertë.

Të përzgjedhura

FRENGJISHT/Operator Full Time

NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar: – Operator ne gjuhen Franceze. Personat e interesuar ...

Apply For This Job

FRENGJISHT/Konsulent Marketingu Full Time

NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar: – Konsulent Marketingu ne gjuhen Franceze. Personat e ...

Apply For This Job

GJERMANISHT/Konsulent Marketingu Full Time

NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar: – Konsulent Marketingu ne gjuhen Gjermane. Personat e ...

Apply For This Job

Çfarë thonë përdoruesit tanë 😍Ne mbledhim mendime nga përdorues të ndryshëm të platformës kështu ju mund të shikoni vetë eksperiencën e tyre në platformë!

Publikimet e fundit