Log In

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Sign Up

type and hit enter
Të duhen më tepër opsione? Kërkim i avancuar

Add Resume

Pellentesque habitant morbi tristique senectus netus ante et malesuada fames ac turpis egestas maximus neque.

Search For Jobs

Pellentesque habitant morbi tristique senectus netus ante et malesuada fames ac turpis egestas maximus neque.

Find Crew

Pellentesque habitant morbi tristique senectus netus ante et malesuada fames ac turpis egestas maximus neque.

Job Spotlight

Customer Support Full Time

OneContact Kudo

Hiring Alert📢 If you are a Customer Support Team player 🦸‍♂️🦸‍♀️ who is: – Native level bilingual (English & French) – Empathetic ...

Apply For This Job

Mjek stomatolog/stazhier Full Time

Klinike dentare Tivari Shkallnur-Durres

Klinika dentare “Tivari” Shkallnur, Durres kerkon mjek stomatolog/stazhier.Nje pozicion i pershtatshem per mjeket e rinj pasi do rriten profesionalisht dhe ...

Apply For This Job

Senior Cloud/DevOps Development Engineer Full Time

OneContact Kudo

As a Senior Development Engineer for DevOps/CloudOps team, you will join a team of individuals that are passionate about innovation ...

Apply For This Job

Popular CitiesBrowse job offers by popular locations

[imagebox category="1850" job_type="" background="11990" from_vs="yes" featured="" show_counter="true"]
[imagebox category="1849" job_type="" background="11991" from_vs="yes" featured="" show_counter="true"]
[imagebox category="1848" job_type="" background="11992" from_vs="yes" featured="" show_counter="true"]
[imagebox category="1847" job_type="" background="11992" from_vs="yes" featured="" show_counter="true"]
  • E veçanta e kësaj platforme është se nuk "humbet" në të por me lehtësi mund të gjesh punën që dëshiron. Vura re ndarje të saktë të kategorive e cila ta lehtëson punën gjatë kërkimit. Mund të them se kam patur një ekpseriencë të mirë navigimi në Punësim.al. Anxhela Jonuzi, Anxhela Jonuzi

  • Me përpjekje mund të arrish punën që do sepse gjithçka arrihet nëse përpiqesh për të. Ky portal jo vetëm të ndihmon për të gjetur vendin e punës që dëshiron por të kursen edhe shumë kohë. Klajdi Gjoka, Klajdi Gjoka

  • Një shprehje thotë: "Në vendin e duhur, në kohën e duhur"  dhe pikërisht nga kjo varet suksesi. Në Punësim.al jeni në vendin e duhur dhe do të gjeni pikërisht atë që po kërkoni në momentin e duhur, mjafton të qëndroni të përditësuar vazhdimisht me publikimet e fundit. Elsida Kastrati

Start Building Your Own Job Board Now Get Started